logo

Дамски обувки с
номера 41 до 45!

За поръчки 0897774263

Италиански ботуши Везоси Питър Пан

Цена: 180 лева 45 лева. ДОСТАВКАТА СЕ ЗАПЛАЩА!, Налични размери: ПОРЪЧАЙТЕ НА 0897774263

Дължина на стелката: 27,5 см
Ширина на стелката: 8 см
  • Внимание: дължината и ширината са измерени от вътрешната страна на стелката! Моля сравнявайте тези размери с големината на ходилото си, а не с големината на подметките от външната страна!
  • Молим ви предварително да измерите ходилото си, за да ви изпратим обувки с най-подходящия за вас размер! Моля мерете внимателно, защото при връщане трябва да заплатите куриерската услуга!
  • Пратката, която ще получите е с право на отваряне. Имате възможност да разгледате и пробвате обувките преди да платите.
  • Можете да изберете до 3 чифта обувки с възможност за избор. Например: избирате обувки и сандали, купувате само сандалите, а обувките връщате обратно. При поръчка на ботуши можете да избирате максимум 2 чифта едновременно!
  • Поръчката ще бъде изпратена с куриер на Еконт в срок до 24 часа, с изключение на почивните дни и националните празници.
  • Заплащане в брой при доставка! Важно: имаме сключен договор с ЕКОНТ за изплащане на пощенски парични преводи по банков път. За сумата, която вие ще заплатите за обувките куриерът е длъжен да издаде разписка, която е официален документ и замества касовия бон. Повече информация тук и тук.
  • Безплатни доставки правим САМО до офис на Еконт, САМО за стоки без намаление! При връщане трябва да заплатите куриерската услуга!
  • Законовата гаранция на закупените обувки е 30 дни.

Височина на тока: 10 мм
Производител: Vezzosi, Италия
Цвят: Графит
Материал: Велур

Подплата: Естествена кожа
Външна част: Велур
Височина на ботуша: 42 см
Обиколка в горната част: 44 см
Обиколка при глезена: 36 см

Ботушите нямат цип или копчета от вътрешната страна. Подплатата и подметката е много тънка и не са подходящи за дъжд или много студено време. Ботушите са подходящи за носене през пролетта или есента, когато времето е меко и не вали!

Допълнителни снимки: